Elvették a Szépségkirálynő címét, mert szerinte “minden élet számít”

A globalista véleményterror lecsapott a hősies szépségirálynőre

Jasmine Archer-Jones-t Nagy-Britannia 2019-es bikinis szépségkirálynőjét megfosztották minden címétől, mert önálló véleményt mert megfogalmazni a Black Lives Matter zavargásokkal kapcsolatban. – Írt meg a The Sun.

A lány ráadásul nem a kendőzetlen valóságot írta le a Facebook posztban, hanemazt a jószándékú megállapítást tette, hogy minden élet számít. Azt is megjegyezte Floyd szerinte nem biztos, hogy ártatlan volt, a rendőrségi intézkedéseknek még mindig több fegyvertelen fehér esik áldozatul, mint fekete, és a tüntetők inkább foglalkozzanak azzal, hogy a legtöbb feketét egy másik fekete öli meg. (Igen, Floyd egy bűnöző volt, aki éveket ült például azért, mert hasba akart lőne egy terhes nőt. Mondjuk ki: egy normális világban már rég kivégezték volna.)

A verseny szervezője rögtön kijelentette, hogy ők a BLM aktív támogatói, és náluk a szépségkirálynőnek a következő generáció példaképének is kell lennie. Ezzel valószínűleg arra utalt, hogy az általuk kitermelt véleményformálóknak a globalista háttérhatalom társadalom-manipulációjában aktív részt kell vállalnia. Mint kiderült a lány erre nem alkalmas, mert túl értelmes és túl fehér is.

Jasmine-nek azóta a BLM fanatikus fasiszták gyűlölködő üzenetek ezreit küldik, ezért kénytelen volt törölni Facebook és Instagram rajongói oldalát is.

Ma már minden éber embernek nyilvánvaló, hogy a Black Lives Matter egy rasszista, mondjuk úgy afrofasiszta mozgalom. Tagjaik jelentős része nem az egyenlőségért harcol, – amit egyébként a fekete társadalom már rég megkapott- hanem pont az fehérek háttérbe szorításáért és kollektív bűnösként való megbélyegzéséért. A szervezetet pedig a globalista szupergazdagok hálózata támogatja, akiknek valós érdekük a társadalmi feszültségek keltése.

Teljesen magától értetődő, hogy az egyetlen antirasszista szlogen csakis a “minden élet számít” lehet és ha bárki magát a minden szó helyén tünteti fel az a rasszista. Ennek ellenére a nyugaton egyre durvábban tomboló társadalmi idiotizmus mégis a helyesen gondolkodókat alázza meg. Most különösen fontos ezt tudunk és kimondanunk! Még ha ma már lassan bűnnek számít, akkor is, sőt hősként kell tekintenünk azokra akik ezt megteszik! És arról is kell gondoskodnunk, hogy amikor ennek az őrületnek vége lesz ne sunnyoghassanak el a felelősök, ahogy a történelem során eddig, hanem példás büntetésben legyen részük.

[630 vélemény]
Forrás: The Sun

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Betöltés

0

Comments

0 comments