Nyílt levél a nyugdíjasokat alázó momentumos gyógyegérnek

Immár 15 éve követem napi szinten a politikát, de eddig még sosem halottam Kádár Barnabás nevét. (Pedig már eddig is mondott irdatlan baromságokat) A ránézésre genderfluid anyucikedvence látszatát keltő tipikus momentumos klón a napokban tett szert 5 perc hírnévre azzal, hogy a Facebookon osztotta meg liberálfasiszta antidemokratikus nézeteit arról, hogy az öregeknek nem lenne szabad szavazniuk. Na meg persze a szegényeknek és a vidékieknek sem.

Aki kíváncsi a tényleg bicskanyitogató elmefuttatásra az megtekintheti a balos “politikus” Facebook oldalán.

Íme a mi válaszunk a momentumos Kádár elvtárskának.

Na ide figyelj te kis gyógyegér!

Eddig is tudtuk, hogy te és a liberálfasiszta társaid nagyon örülnétek, ha más nem szavazhatna rajtatok kívül. Sőt, mindenki legyen elhallgattatva, megfélemlítve aki nem a valósággal köszönőviszonyba sem lévő nézeteiteket vallja. Nyilván, hisz tiszta eszközökkel nem lenne esélyetek egy egészséges társadalomban. De az, hogy olyan embereket alázol, akikben egy élet bölcsessége lapul, akik megszenvedtek legalább egy kőkemény diktatúrát, akik saját kezük munkájával neveltek fel nem egy, de akár két generációt is, az túlmegy a határon! Nem ők az ostobák azért mert a normalitásra és a valós értékek védelmére adják voksukat, hanem te, amiért nem!

Te nem demokrata vagy, sem liberális, sem csillogó szemű, haladó fiatal. Így az nem gondolkodik. Te csak külföldi hatalmakhoz dörzsölődő elvakult hazátlan kozmopolita vagy, aki idegen urait próbálja kiszolgálni és aki egyre frusztráltabb ha ebben sorra kudarcot vall. Egyszerű árulója vagy az évezredes dicsőséggel rendelkező közösségnek, amit úgy hívnak: magyarság!

Jól sikerült megfúrni Magyarországtól az Olimpiát. Gratulálok! Macron bácsi megsimogatta érte a buksid? Mi a következő projekt? Az Egyesült Európai (rém)Állam cukiságkampánya? Pedig most nem nagyon megy a szekér és ezt láthatóan frusztrál az elkényeztetett, mikrobuborékban felnőtt kis társaiddal együtt. Annyira, hogy néha a valós énetek is kibukik a csillogó szemek álarca mögül.

Nálad most az idősek, vidékiek, szegények, vagy mondjuk ki: mindenki más iránti gyűlölet lebbentette fel a fátylat. Én pedig szekunder szégyent érzek minden jóhiszemű fiatal miatt, aki annyira megvezethető, hogy ezt beveszi. Bár szerencsére nincsenek sokan. Vastag 1.5% a támogatottságotok, már ha épp nem csal valaki nektek. Ez nagyjából annyi, mint mondjuk a pszichotikus zavarban szenvedők aránya…csak mondom.

Végül pedig van egy rossz hírem és egy jó. A rossz az, hogy tévedésben vagy! Ti nem a jövő vagytok, hanem a múlt! A jó pedig az, hogy te még nagyon fiatal vagy. Ezért jó eséllyel megfogod élni a jelenkor fasizmusának számító globalizmus felszámolását. Ha így lesz, könnyen ott lehetsz a vádlottak padján…

Mi pedig ezt üzenjük az időseknek:
Köszönjük amikor szavazataikkal a normalitás, hagyományos értékek és a társadalom valódi védelméhez járulnak hozzá! Ha unokáikkal a politikában nem értenek egyet az azért lehet, mert ők hiányában vannak az élettapasztalatnak és a külföldről irányított globalista pártok propagandája behálózta őket. Később, bölcsebben viszont hálásak lesznek a jó döntésért.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Betöltés

0

Comments

0 comments