SZAVAZÁS: Ön betiltaná az ANTIFA-t?

Múlt héten adtuk hírül, hogy elsőként Magyarország nyilváníthatja terrorszervezetté a világszerte erőszakos megmozdulásokat szervező mozgalmat. Most úgy döntöttünk szavazást indítunk és az eredményt megküldjük a javaslatot tevő képviselőnek, ezzel is alátámasztva, hogy a társadalmi igény valós-e vagy sem.

Szavazásaink objektivitására törekszünk, ezért az ANTIFA-t bemutató véleménycikkünket a szavazástól külön, itt olvashatja el: ANTIFA: A fehér, középosztálybeli fiatalok ISIS-e.
Ha pedig több információra vágyik olvassa el Az antifa szervezeti háttere és eredete című összeállítást, valamint a Demokrata Kiszervezett erőszak című publikációját.

Ön betiltaná az ANTIFA-t? Szavazzon most!

Döntsön meggyőződése szerint, hiszen nálunk anonim módon, bátran elmondhatja véleményét! A külső rendszerből futó szavazást minden eddiginél erősebb védelemmel láttuk el, hogy hiteles legyen.

A szavazás zárása: Augusztus 1. Az összesítést követően az eredmény megküldjük Boldog István képviselő úrnak.

Szeretnénk, ha a szavazás minél eredményesebb lenne, ezért kérjük ossza meg ismerőseivel az oldalt!

Tájékoztatás:Szavazásunk természetesen nem hivatalos, csupán hobbi céllal indítjuk. Önről semmilyen adatot nem tárolunk, így teljesen anonim módon voksolhat.
Hitelesség: Egy személy egy szavazatot adhat le, amit a Polltab rendszere IP és cookie alapján ellenőriz. Rendszerünk a robotokat blokkolja, az eredményhirdetés napján pedig informatikus szűri ki az esetleges egyéb visszaéléseket.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Betöltés

0

Comments

0 comments