ANTIFA: A fehér, középosztálybeli fiatalok ISIS-e

Az Antifa az Antifasiszta Akció nevű, két világháború közötti Németországban létrejött szervezet utódjának szeretne tűnni, azonban igen kevés közük van a korábbi fasizmus ellen küzdő ellenállókhoz. A ködös szervezetet sokkal inkább hasonlít egy XXI. századi eszközökkel működő szélsőbaloldali terrorszervetre, mely önmagának is ellentmondva fasisztoid eszközöket operál.

A jogvédelem és a fasizmus ellenesség náluk azonban csak a cukormáz, mondjuk úgy: a marketing része. Ez az amivel a tagság számára legalizálhatók az erőszakos cselekedetek, másrészt a külvilág számára is pozitív hősként tűnnek fel. Mindez olyannyira sikeres, hogy sokak szemében az szervezet megkérdőjelezése is egyenlő a fasizmussal. Ez is hozzájárul, hogy az antifa betiltásáról még sehol sem sikerült megállapodni, sőt propagandájukat, halállistáikat nyíltan terjeszthetik a legnagyobb közösségi oldalakon is.

Gyűlölet és fokozódó erőszak az új “hitetlenek” ellen.

A szervezet az “fasiszta”, “fehér felsőbbrendűségi”, “náci” szavakkal előszeretettel dobálózik. Mára ezeket a fogalmakat olyannyira kiterjesztették, hogy szerintük mindenki fasiszta, aki nem illeszkedik a beteges kulturális marxista nézeteikbe, és nem támogatja a nemzetek és a hagyományos társadalmi közösségek felszámolását. Radikális nézeteik szerint mindenki “hitetlen”, aki kicsit is szereti hazáját, az eddig megszokott normalitást és nem hajlandó a saját identitásával szembe fordulni.

Az ANTIFA fiatalok százezreit radikalizálta világszerte és a közelmúlt amerikai történései bebizonyították, hogy komolyan kell venni őket. A valós szervezetként nem működő mozgalom tagjai alkalmanként jól felszerelve, profi kiképzéssel és szervezettséggel csapnak le, a véghezvitt szélsőséges esetek száma pedig egyre nő. Az elmúlt időszak eseményei bebizonyították, hogy a szervezet könnyűszerrel kelt minden nagyobb amerikai városban erőszakhullámot, fosztogatást és káoszt, ezért kiemelt fenyegetést jelent a társadalmi békére.

Nemzetközi antifa tagok a kurd YPG terrorszervezet kiképzésén

Amerikában felbecsülhetetlen károkozáson túl az elmúlt hetek tüntetésein több tucatnyi ember halála köthető az antifához. A legutóbb az verte ki a biztosítékoz, hogy az ANTIFA / BLM emberei aljas módon hátulról fejbe lőttek egy kisgyermekes anyukát, csak mert azt mondta nekik: nem csak a fekete, hanem minden élet számít. Az esetről persze ismét elfelejtett beszámolni a globalista propagandamédia és csak kisebb, jobboldalinak elkönyvelt lapok hozták le a hírt. Pedig jól mutatja az antifa jellemét: az agresszív identitásgyűlöletet, a tipikus hátulról támadó kommunista elmebajt.

Az ANTIFA Európában még kevésbé szervezett, hazánkban pedig szó szerint csak néhány hülyegyereket mondhat soraiban. Több európai országban azonban már eddig is hajtottak végre szabotázs akciókat, robbantásokat, sőt életellenes támadásokat a nekik nem tetszők ellen. Ezek az akciók a 2015-ös migránsválság kialakulása óta szaporodtak meg és főként az ellenőrizetlen bevándorlást elutasító politikusok ellen zajlanak. Azonban ne legyenek illúzióink! A globalista hálózat szempillantás alatt képes importálni hazánkba is az őrületet.

Idegengyűlölet helyett identitásgyűlölet

Véleményünk szerint az Antifa ma jelenleg a fehér, elkényelmesedett fiatalok ISIS-e. Egy tökéletes hely, ahol a félős, tetteik súlyát nem vállaló fiatalok egy homályos ideológia által legalizáltan élhetik ki lázadás és rombolás iránti vágyukat.

Furcsa ellentmondásként hangzik, de az antifát azonban egy fasiszta szervezetként is lehet aposzrofálni. A fekete ruhában masírozó szélsőségen politikus fiatalok ellenvéleményt nem tűrnek, céljaik elérésében erőszakot használnak. Az én szememben ez maga a fasizmus. A különbség csak az, hogy ideológiájuk központi eleme az idegengyűlölet helyett az identitásgyűlölet. (Ez az inverzfasizmus – szerk.)

Kansas, USA – A helyi antifa büszkén készül a fegyveres harcra. Forrás

Az ANTIFA az ISIS terrorszervezethez hasonlóan egy nem központosított mozgalomként funkcionál, ahol a tagok számára egy ködös eszme és egy világos útmutatás szolgál arra, mikor, hogyan és mit kell cselekedni. A tagok számára 2017-ben egy kommunista történész, Mark Bray “Antifa Handbook” címen könyvet írt. A szélsőséges ideológiát és a különféle terrorakciók kivitelezését is bemutató kiadvány bestseller lett és máig legálisan árusítják. Hasonló kiadványa az ISIS-nek is volt. Azonban amíg Mark Bray szinte ünnepelt milliomos lett Abu Abdullah al-Muhajir által írt ingyenes terjesztésre szánt ISIS kézikönyv a világon mindenhol betiltásra került. Pedig a kettőnek a gyakorlati haszna ugyanaz! Segítségükkel a szimpatizánsok egymástól függetlenül alakíthatnak pár fős sejteket, akik így együtt képesek professzionálisan végrehajtani a társadalom és a hatalom destabilizálására irányuló akciókat. Jól látható, hogy a XXI. századi digitális megfigyelés korában a terrorizmus alapfeltételévé vált ez a stratégia.

Ahogy az Iszlám Állam úgy az ANTIFA is a nyugati jómódban unatkozó, önmagukat nem találó, ezért lázadni vágyó fiatalokra utazik. Amíg az ISIS a kelteti bevándorlók sokszor valóban rossz sorban élő utódait szólítja meg, addig az antifa a fehér, középosztálybeli fiatalokra utazik. Tagjaik jelentős része a punk és a hip-hop szubkultúrából érkező, gyakran munkanélküli, drogos fiatal, akiben az identitásválság már kifejlődött és aki saját sikertelenségének okát a társadalomban keresi. Azonban van egy tudatosabb rétegük is, ők különféle baloldali egyesületek fizetett aktivistái.

A tipikus antifa elkényelmesedett életébe a lázadás viszont csak biztonsággal fél bele. Gyávaságukat mutatja, hogy tetteiket sosem vállalva, maszkkal az arcukon és rendszeresen túlerőben hajtják végre. Komoly stratégiájuk van a cselekményt véghez vivő személy fedezésére. Ha a kimenekítés nem sikerül, előre felkészült jogi tanácsokkal, vagy hamis alibivel mentik a tetteseket. Így lehet, hogy tetteik miatt szinte soha senki nincs felelősségre vonva. A fekete ruhás alakok a rombolás után már a mamahotelben szundíthatnak.

Globalista magánhadsereg megtévesztett katonákkal

Ahogy az ISIS, úgy valójában az ANTIFA is a nagyhatalmak (jelen esetben a globalista elit) játékszere, akik a piszkos munkát végzik. Mára már köztudott, hogy a szervezet több irányból kap pénzügyi támogatást pl. Soros György szervezeteitől is. De a világkormány létrehozásán munkálkodó globalista elit bábpolitikusai is szép számmal segítik őket. Az úgynevezett “demokraták” tengeren innen és túl igyekeznek elgáncsolni megfékezésükre irányuló törekvéseket, sőt akár támogatásokat is kiharcolnak nekik. Németországban például az Angela Merkel vezette bábkormány a költségvetésből jutalmazta ki őket 1 millió euróval annak ellenére, hogy a szervezet robbantásokat hajtott végre és félholtra verte az egyik ellenzéki párt politikusát. Érdekes látni, ahogy a tőke, a gazdagok privilégiuma és a kormányzat ellen jelszavakat kiabáló fanatizált harcosok ezt figyelmen kívül hagyják.

Ahogy a mondás tartja: a történelem ismétli önmagát. A huszadik század kezdete óta a globalista hálózat számos alkalommal mutatta be, hogyan képesek befolyásolni a történelem alakulását úgy, ha kitermelnek, majd helyzetbe hoznak egy fanatizált, agresszív kisebbséget. Ha nem tanulunk a múltból, lehet hogy az antifa lesz az ami eltörli a társadalmi békét.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Betöltés

0

Comments

0 comments