Öngyilkos lett Elvis Presley unokája

Elvis unokája meghalt öngyilkosság következtében.

27 évesen meghalt Benjamin Keough, Elvis Presley unokája– jelentette be anyja Lisa Marie Presley menedzsere ma reggel.

Benjamin Keough Elvis Presley egyetlen gyermekének, Lisa Marie Presleynek a fia volt. Presley szóvivője elmondta: Imádta a fiát. Ő volt élete szerelme. Ezért teljesen összetört, de megpróbál erős maradni lánya, és 11 éves ikrei miatt.

Minden idők legnépszerűbb énekesének, Elvis Presleynek unokája vasárnap a kaliforniai Calabasasban lőtte fejbe magát. Az öngyilkosság oka nem ismert, de elképzelhető, hogy köze van ahhoz, hogy még tinédzserként kötött üzletet a Universal Music-szal 5 millió dollárért, azonban egyetlen zenét sem bocsátottak ki ezen a megállapodás szerint.

Benjamin Keough nagyapja, Elvis Presley haláláról különféle elméletek terjednek. A hivatalos indoklás szerint az akkor már teljesen elhízott, önmagából kifordult sztár 1977. augusztus 16-án halt meg szívrohamban, amit kábítószer-túladagolás okozott. Sokak szerint azonban az akkori elnökkel, a Watergate-botrányba belebukott Nixonnal is barátságot ápoló művész felsőbb körökhöz köthető gyilkosság áldozata lett. De vannak olyanok is, akik szerint a mélypontra került énekes halálát megrendezte, hogy elvonulva nyugalomban élhessen.

Az igazságot valószínűleg soha nem tudjuk meg, de úgy látszik a megasztárokra jellemző szuicid átok még az unokákat is elérheti.

Figyelem! Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkisegély-számot!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Betöltés

0

Comments

0 comments