Harvardi diák kijelentette, hogy megkésel bárkit, aki szerint nem csak a feketék élete számít – Most neki áll feljebb.

Az influencer szerint meg kell késelni az “All Lives Matter” híveit.

A hibban influencer gyilkossággal fenyegetőzik, majd neki áll feljebb.

Kirúgták álmai állásából az Amerikában terjedő társadalmi BLM-elmebaj durva tünetét mutatja nőt, aki nemrégiben TikTok-ra feltöltött videójában kijelentette, hogy meg fog késelni valakit aki azt állítja, hogy “All Lives Matter”, azaz aki szerint minden ember élete számít és nem csak a feketéké.

A 22 éves Claira Janover májusban diplomázott állam és pszichológia szakon a neves Harvad egyetemen. Azonnal meg is kapta álmai állását a Deloitte-nál, ami egy könyvvizsgálati, üzletviteli- valamint adó-tanácsadásra szakosodott multinacionális cég. Az elit egyetemeken manapság eluralkodó liberálfasiszta elmebajból azonban úgy látszik nem sikerült kilépnie, sőt a Black Lives Matter mozgalom hatására még szélsőségesebbé vált. Legalábbis TikTok alkalmazásra feltöltött videói erről tanúskodnak. Kisebb botrányt kavart ugyanis, hogy az egyik videójában gyűlölettől elvakult dühvel fenyegeti meg követőit. Azt mondta, hogy meg fog késelni egy fehér embert, aki az “All lives Matters” azaz a “minden élet számít” szlogent használja. Ugyanis a meghatározhatatlan etnikumú (talán félig koreai, félig fehér?) lány szerint mindenki rasszista akinek nem csak és kizárólag a feketék élete számít.

Videóját később törölte, de szerencsére volt aki lementette. Sőt egyenesen a Harvard egyetemnek címezve nyilvánosan posztolta azzal a gúnyos megjegyzéssel, hogy “Hozzátok manapság tényleg csak a legjobbak kerülhetnek be”. Íme:

A mentálisan ingatag lány ekkor gurult be igazán. TikTok oldalán következő bejegyzésében az üldözési mánia tüneteit produkálva azt állította, hogy a kormány megfigyeli őt, sőt Trump támogatói egyenesen az életére törnek. Későbbi videóiban pedig magát áldozatnak beállítva rinyált egy sort arról, hogy ő mennyire hisz a csodálatos Black Lives Matter forradalomban és mindenféle elnyomás ellenére ő személyesen is nagy változást fog véghez vinni az online térben. A jogi lépésektől félve hozzátette, hogy videója nyilvánvalóan csak vicc volt. Tény, hogy a poén valahogy senkinek sem jött át.

Szánalmas vergődése azonban akkor ért a csúcspontra, amikor megtudta, hogy a Deloitte azonnali hatállyal elbocsájtotta. Újabb videójában kisírt szemmel picsogott, hogy elvesztette álmai állását és, hogy munkáltatója “gyáva ahhoz, hogy harcoljon valakivel aki fontos változást hoz el a világban”.

A „Black Lives Matter” kifejezés egyre nagyobb figyelmet kapott az elmúlt hetekben, miután május végén a Minnesotában egy rendőr letartóztatás közben megölte a bűnöző George Floyd-ot. Azóta az BLM az Egyesült Államok minden államában és sok más országban soha nem látott erőszakos tüntetéseket rendezett. A mozgalom magát antirasszistának állítja be, de valójában egy professzionális megszervezett afrofasiszta, fehérgyűlölő irányzat kezd kibontakozni belőle. Kritikusai szerint a BLM a fiatalok tájékozatlanságát kihasználva és profi marketinggel az etnikai alapú konfilktusok szítását és az erre fogékony feketék sovinizmusát fejleszti. Mindezt olyan profin csinálják, hogy ma már minden róluk szól, támogatásuk szinte kötelező, a “fehér életek is számítanak“, vagy a “minden élet számít” kifejezések használói ellen pedig boszorkányüldözés zajlik.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Betöltés

0

Comments

0 comments