Az évtized fogása! Letartóztatták az elit pedofil-hálózatát működtető nőt

Ők szervezték a beteges rendezvényeket, amiről az elit nem akarja hogy tudj.

Elfogta az FBI Jeffrey Epstein pedofil hálózatát működtető Ghislane Maxwell-t, a milliárdos Mossad ügynök, Robert Maxwell lányát. A sejtéssel ellentétben nem Európában bujkált, hanem az USA-ban, a kanadai határ közelében lévő kis településen találtak rá és tartóztatták le.

Azoknak akik még nem hallottak róla: Egyre inkább valószínű, hogy az amerikai elit egyes tagjai titokban, évtizedeken keresztül beteges sátánista összejöveteleket tartottak ahol például gyermekeket is molesztáltak. A valóban nehezen emészthető, meghökkentő történetet sokáig buta összeesküvés-elméletként kezelték, azonban az elmúlt években mindent megdöntő bizonyítékok kerültek elő és a hálózat fejét, Jeffrey Epsteint is sikerült elkapni. Nemrégiben hollywood-i bennfentesek készítettek egy meghökkentő dokumentumfilmet, melyben elképesztő részleteket mutatnak be az amerikai elit titkairól. A film Ki az árnyékból (Out of Shadows) oldalunkon magyar felirattal is megtekinthető.

Tavaly nagy port kavart, hogy a zsidó származású titokzatos milliárdos, Jeffrey Epstein egy szigorúan ellenőrzött magáncellában, gyanús körülmények között meghalt. A szupergazdag Epsteinről hosszú évek nyomozása során került bizonyításra, hogy fiatal lányokat molesztált, sőt az is, hogy magánszigetén és magánrepülőgépein is beteges összejöveteleket tartott gyermekek és gazdag barátai társaságában. Magánszigetén szó szerint a világ legbefolyásosabb emberei fordultak meg, úgy mint Bill Clinton, András yorki herceg, a Facebook tulajdonosa Mark Zuckerberg, Elon Musk, Donald Trump, vagy épp Bill Gates. A sokáig törvényen felülinek tűnő Epsteint végül tavaly július 8-án emberkereskedelem és kiskorúak megrontásának vádjával vették őrizet alá. Letartóztatását követően azonban a zárkában holtan találták rá, mielőtt bárkiről terhelő bizonyítékokat adhatott volna.

A milliárdos – akiről senki sem tudja honnan szerezte mesés vagyonát – több évtizede futtatta gyermekekből álló szexkereskedő hálózatát, mire minderre fény derült. A manhattani ügyészség vádirata szerint Epstein bűrtársa barátnője, a New Yorki közélet egyik kulcsszereplője, Ghislaine Maxwell volt. Az áldozatok tanúvallomásai alapján Maxwell volt az, aki “feltérképezte” a potenciális áldozatokat: kifaggatta őket életkörülményeikről, családi viszonyaikról, elnyerte a bizalmukat, majd meghívta őket Epstein villáiba vagy magánszigetére, előkészítette őket a szexuális visszaélésekre, amelyekben gyakran maga is részt vett. Az 58 éves Maxwell-re még tavaly körözést adtak ki, azonban krimibe illő módon sikerült elrejtőznie a hatóságok elől. Védett lakásról védett lakásra bújkált, testőrökkel vette körbe magát. Végül az amerikai-kanadai határ mentén élvő kis településen fogtál el.

Az FBI tisztviselője, amikor kiadták a körözést Maxwell ellen. Fotó: New York Times

Amennyiben Ghislaine Maxwell-t sikerül szóra bírni, az minden idők legnagyobb botrányához vezethet. Valószínűleg ő az egyetlen személy, aki mindent tud Epstein beteges rendezvényeiről és vallhat a résztvevő tagokról is. Ha ez megtörténik a világ legbefolyásosabb emberei kerülhetnek rács mögé, és a világot a háttérből irányító szupergazdag maffiát az eddigi legsúlyosabb csapás érheti.

Persze Maxwell egyelőre tagadja az ellene felhozott vádakat és már most körül vette magát a legnevesebb ügyvédekkel. De az is tény, hogy a nő jelenleg a legkomolyabb életveszélyben van, amiben bárki lehet. Ahogy Epsteint egy őrzött cellában tették el láb alól úgy vele is végezhet a háttérhatalom keze, de az is megeshet, hogy “véletlenül” elkapja a koronavírust.

[630 vélemény]
Forrás: BBC, New York Times

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Betöltés

0

Comments

0 comments