VÉGRE! A rendőrség felszámolta a CHAZ-t

Néhány hete az amerikai Seattle városában a szélsőbaloldali tüntetők elfoglalták a város egy részét beleértve a helyi városházát és a rendőrséget is. Az elmebeteg anarchisták kikiáltották a Capitol Hill Autonóm Zónát (CHAZ), amelyet rendőrmentes övezetnek nyilvánítottak. Az amerikai közvéleményt felháborította, hogy sokáig a városvezetés és a rendőrség gyakorlatilag asszisztált nekik, azonban most végre megjött a változás szele.

A törvénytelenül működő CHAZ területén egyre nagyobb anarchia kezdett uralkodni. A helyi lakosokat az ANTIFA terroristái tartották rettegésbe, de a területfoglalók rövidesen egymást is elkezdték támadni.

Donald Trump amerikai elnök már az első nap óta kérte a város polgármesterétől, hogy lépjen fel az erőszakos tüntetők ellen, akiket belföldi terroristáknak nevezett. Seattle demokrata párti polgármestere, Jenny Durkan azonban utcai mulatságnak és a demokrácia kiteljesedésének minősítette a fegyveresek által elkerített zóna létrehozását. Azonban a káoszba süllyedt városrészben az lázadók elkezdték ölni egymást így végül a város vezetése döntött az autonóm állam felszámolásáról, amit még múlt héten meg is kezdtek.

Miután nehézgépekkel eltávolították a CHAZ-t körülvevő barikádokat Július 1.-én biciklis rendőrök törtek be a területre és kiszorították a tüntetőket. Az akció kisebb ellenállásba ütközött, de végül simán ment. Valószínűleg a minden ellen lázadó, inverzfasiszta hülyegyerekek sem akartak már igazán ott maradni, ezért csak kicsit kérették magukat.

Jellemző, hogy a baloldali városvezetés az utolsó pillanat után cselekszik. Nem volt gond nekik, hogy fegyveres terroristák foglalják el a várost, csak az amikor azok már egymást is elkezdték gyilkolni. De jobb későn, mint soha! A rendőrség végül 23 lázadót tartóztatott le, erőszakos ellenállás, vagy korábban a CHAZ területén beazonosított bűncselekmény miatt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Betöltés

0

Comments

0 comments