Jézust durván megalázó filmet forgatnak Hollywood-ban. Segítsünk megakadályozni!

Női Jézus film

Hollywood-i elmebetegek most olyan filmet terveznek, amely Jézust egy lecsúszott utcalányba szerelmes nőként mutatja be. A filmben a keresztények megváltóját romantikus szálak fűzik az erkölcstelen, drogkereskedő lányhoz.

A Habit című film főszereplője, Bella Thorne egy utcalányt fog alakítani, akinek Jézus fétise van, és apácának öltözve próbálja elkerülni az erőszakos kábítószerkereskedelem következményeit. A filmben a lánynak megjelenő „Jézus Krisztust” pedig Paris Jackson, Michael Jackson lánya játsza. A hívők szerint Jézus személyének szándékos kifigurázása összezavarva a fiatalok istenképét és világszerte megalázza a keresztényeket.

A keresztények szerte a világon hiszik és vallják, hogy Jézus Krisztus Isten fia, minden egyes ember megváltója, aki halálával megszabadított minket a bűneinktől. A hívők szerint életünk csakis vele lehet teljes, és halálunk után a Mennybe is csak általa juthatunk. De a kereszténység spirituális elméletén túl is fontos Jézus személye, hiszen a nyugati társadalmak a barbár világból gyakorlatilag a jézusi elvek által fejlődtek kultúrközösséggé az elmúlt kétezer évben. Ma még az ateista emberek is a világ legnagyobb hatású történelmi alakjának vívmányait élvezhetik a legalapvetőbb normákban is, mint például a férfi-nő közti egyenlőség, a szeretet megélése, vagy erőszak elítélése. Ezeket az értékeket próbálja meg most eltörölni a Hollywoodot is befolyásoló globalista elit.

Hollywood az utóbbi évtizedekben finoman fogalmazva is sátánista elmebetegek gyűjtőhelye lett és aki szerint ez nem igaz az feltétlenül nézze meg a kiugrott filmesek által készített “Ki az Árnyékból” (Out Of The Shadows) című dokumentumfilmet, ami oldalunkon magyar felirattal is megtekinthető. A globalista elit agendáját támogatva az amerikai filmipar szisztematikusan teszi tönkre az évezredek által felépített kultúrát. Sokak szerint a háttérben munkálkodó erők célja a társadalom identitás és értéksemlegessé tétele, hogy az elvek nélküli kevert emberiségen az elit könnyedén uralkodhasson.

A CitizenGO nevű alapítvány most aláírásgyűjtést tervez, hogy megakadályozzák a vallásgyalázó film megjelenését. A petíciót Donovan Leitch, a 852 Films, a Martingale Pictures, a Voltage Pictures, a Cloudlight és az Elevated Films stúdióknak, kérve a vállalatokat, hogy ne hozzák nyilvánosságra a filmet. Bár nem tudom mennyire hatja meg a stúdiókat az aláírások sokasága – és talán ennél erőteljesebb akciókra lenne szükség – mindenesetre javaslom, hogy írja alá a CitizenGO kezdeményezését.

Csatlakozzon a petícióhoz, amiben arra kérjük Hollywoodot, hogy ne gúnyolják tovább Jézust!

Egyúttal javaslom, hogy iratkozzon fel a CitizenGO hírlevélére, mert egy olyan normalitáspárti alapítványról van szó, amely tényleg nonprofit alapokon küzd a társadalomellenes erők ellen. ( A szervezet oldalait egyébként rendszeresen cenzúrázzák a közösségi oldalak, így mindenképp a hírlevélből érdemes tájékozódni)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Betöltés

0

Comments

0 comments