Londonban is elszabadult a pokol, a rendőrök menekülnek.

Fotó: Snapchat

Szerda este a London déli részén lévő Brixton negyedben is elszabadult a pokol. Az erőszak akkor fajult el, amikor bevándorló hátterű fiatalok minden előzmény nélkül randalírozni kezdtek az utcán. A kivezényelt osztag nem ijesztette meg a fiatalokból álló tömeget, ami gondolkodás nélkül a rendőrökre rátámadt. Egyesek szerint az események olyan gyorsan zajlottak, mintha előre megtervezett támadást hajtottak végre.

A kialakuló harcban 22 rendőr megsérült és szó szerint menekülniük kellett a zavargásokat kialakító feketék elől. Az internetre felkerült videókon ijesztő jelenetek láthatók. Például az, ahogy az ahogy az őrjöngő fiatalok rendőrautókon ugrálnak. Közben a helyiek rémülten nézték végig a jeleneteket. Volt aki úgy fogalmazott a Twitteren, hogy ez a város olyanná vált, mint Gotham City, csak éppen Batman nélkül. Bár van, akinek a jeleneteket látva inkább a “Majmok bolygója” jut eszébe.

A londoni rendőrség ma reggeli nyilatkozatában elmondta, hogy zaj és közbiztonsági panaszok miatt hívták őket a helyszínre, de a tömeg “nem volt hajlandó együttműködni”. A csoport végül „ellenséges” lett a tisztekkel szemben  magyarázta Colin Wingrove, a körzeti rendőrfőnök. A parancsnok az erőszakot teljesen elfogadhatatlannak vélte, és kijelentette, hogy nem tolerálják azt. Priti Patel belügyminiszter szintén elítélte az erőszakot, amit „teljesen gonosz jelenetekként” jellemzett. Bár azt egyikük sem fejtette ki, milyen konkrét lépésekkel igyekeznek megakadályozni az újabb eseteket.

Vajon a szokásos “elítélősdi” és semmit érő nyilatkozatok mennyire képesek megvédeni a becsületes polgárokat a végeláthatatlan erőszakhullámtól? A rendőrségnek ugyanis minden képessége meglenne az ilyen esetek megállítására, ezt a jobboldali tüntetéseken rendre be is mutatják. Azonban mióta London polgármestere, a pakisztáni származású, sokak szemében egyszerű globalista bábpolitikus Sadiq Khan, a brit főváros látványosan halad a káosz felé.

Néhány kommentelő megjegyezte, hogy a brit állami csatorna, a BBC be sem számolt az esetről. Mintha az ilyen híreket direkt nem szeretnék eljuttatni a társadalomhoz. Pedig miközben a főáramú média és baloldali politikusok továbbra is homokba dugják fejüket, az Amerikában mesterségesen szított faji ellentétek Európába is kezdenek begyűrűzni. Hazánkban pedig a csupa jóindulatú Black Lives Matter nemrégiben már második tüntetését tartotta. Ez ugyan teljesen békés volt és valójában érdektelenségbe is fulladt, de a társadalmi összeomlásban érdekelt érdekkörök láthatóan nem adják fel. Most egyes brüsszelita bábpolitikusok segítségével próbálják a romák körében elindítani a lavinát, talán azt remélve, hogy ez meghozza az Orbán kormány bukását.

[630 vélemény]
Forrás: RT News

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Betöltés

0

Comments

0 comments