“Fehér Életek Számítanak” molinóval repült a stadion felett – Most börtön várhat rá.

Nyomoznak a hős aktivista ellen, aki molinóval repült a stadion fölött.

Vélhetően a Burnley egyik szurkolója volt az a személy, aki bátorságot és pénzt nem kímélve egy “White Lives Matter, Burnley”, vagyis a Fehér Életek Számítanak, Burnley feliratú molinót húzó repülőgéppel szállt el a Manchester City – Burnley meccs kezdetekor. A hőst most a rendőrség keresi.

A rejtélyes szurkoló meghekkelte a focisták térdelését.

Az eset Június 22.-én, a két csapat mérkőzésének kezdetekkor történt, miután a focisták előadták a Black Lives Matter (BLM) által kitalált, de kritikusai szerint a fehérek alattvalói mivoltát jelképező jellegzetes térdelést. A “tettes” motivációját nem ismerhetjük, de vélhetően az adhatta, hogy az Egyesült Államokban a szélsőséges BLM aktivisták egyre gyakrabban bántalmaznak fehéreket, miközben tüntetnek, fosztogatnak. A zavargások kezdete óta már számos fehér esett áldozatául a globalista milliárdosok által támogatott szervezet fanatikusainak. Ugyanakkor a dolog apropója az is lehet, hogy nemrégiben Angliában újabb afrikai bevándorló által elkövetett gyemekgyilkosság okozott felháborodást. Ahogy a hasonló fehérellenes eseteknél szokott lenni, a globalista propagandasajtó a tények elhallgatásával próbálta manipulálni a közvéleményt, amire reakcióul a Britain First nevű párt “White Lives Matter” molinóval tüntetést szervezett.

Lehet, hogy a Britain First aktivistája volt az illető?

Annak ellenére, hogy a világon a legtöbb faji indíttatású erőszak már a fehérek ellen történik, az esetből óriási felháborodás kerekedett Angliában és a Premier Leagueben. A Burnley vezetősége pedig azonnal kitiltással fenyegette meg az ismeretlen szurkolót, aki a szerintük rasszista üzenettel zavarta meg a megemlékezést. Miközben a Premiere League már fullba tolja Black Lives Matter szélsőséges propagandáját és nyilvánosan tesz hitek a rendőri intézkedés közben meghalt bűnöző, George Floyd mellett, a Burnley futballklub és a szervezet is elhatárolódott a fehérek jogai mellett kiálló üzenettől.

A csapat kapitánya, Ben Mee szerint az, aki szeretné felhívni a figyelmet a fehéreket érő atrocitásokra, “inkább lépjen be a 21. század kapuján és okítsa magát. Ez az üzenet szembemegy mindennel, amiért küzdünk.” ( Csak megjegyzem, hogy az egyébként szőke, kék szemű csapatkapitány heti 22 millió forintnak megfelelő összegért szaladgál a pályán és olvassa fel a háttérhatalom számára megfelelő ideológiai üzeneteket.)

Bármi is volt az indoka a hősies szurkolónak, az eset óriási felháborodást váltott ki a Premier League-ben. A lancashire-i rendőrség pedig időközben bejelentette, hogy nyomoznak az ismeretlen tettes ellen. Azt, hogy milyen indokkal fogják majd elítélni nem tudjuk, de abban biztosak lehetünk, hogy a globalista érdekkörök igyekeznek eltaposni mindenkit, aki beleköp a levesükbe. Márpedig a faji ellentétek szítása most láthatóan kiemelt érdekük.

[630 vélemény]
Forrás: Telegraph, NY Times, Pesti srácok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Betöltés

0

Comments

0 comments