Az EU ismét Magyarország és az ép ész ellen fordult

A globalista média örömittasan számolt be az Európai Bizottság (EB) újabb nemzetellenes döntéséről, melyben nem meglepő módon megtiltja Magyarországnak a külföldről finanszírozott szervezetek átláthatóvá tételét.

A 2017-ben elfogadott civiltörvény egy nem túl szigorú szabályozás, ami annak érdekében született, hogy a civil szervezetek ne átláthatatlan módon működhessenek. A jogszabályra azért volt szükség, mert elszaporodtak a magyar törvényekkel szembeforduló civil akciók, gerillaharcok, amelyeket külföldi csatornákon keresztül finanszíroztak globalista érdekkörök, például a furcsa társadalomformáló nézeteiről elhíresült Soros György. A civiltörvény valójában egy lagymatag szabályozás, ami egyáltalán nem tiltotta meg a külföldi finanszírozást, csak az átláthatóságot követelt azáltal, hogy előírta a bizonyos összeghatár felett a bejelentési, nyilvántartásba vételi kötelezettséget. A nemzetbiztonságilag fontos kérdésben egyébként minden valamira való ország komolyabb előírást vezetett be, de az EU-ban “valamiért” csak a nép által megválasztott vezetőknek kell a körmük alá is benézni, a civilnek feltüntetett szervezetek nyugodtan titkolózhatnak.

Miután a bábpolitikusok és a szélsőségesen liberális szervezetek diktatúrát kiáltottak, az Európai Bizottság kötelezettségszegési eljárást indított, hogy megvizsgálja a globalista érdekköröknek való kitettséget jogállamiságot. A vizsgálat eredménye persze borítékolható volt, hiszen az EB álláspontja a kezdetektől az volt, hogy a magyar törvény sérti a tőke szabad mozgásának az elvét, valamint az Európai Unió Alapjogi Chartáját és a személyes adatok védelméhez való jogra vonatkozó rendelkezéseit. A “vizsgálat” most lezárult.

Annak ellenére, hogy az Európában soha nem látott támogatottsággal megválasztott magyar kormány a társadalom igényével összhangban lévő, de mégsem tiltó erejű szabályozást alkotott, a nem éppen demokratikus felhatalmazással bíró szervezet annak eltörlését követeli. Pont most, mikor a legnagyobb szükség lenne rá! Amikor a világban civilnek hazudott de a globalista elit által pénzelt szervezetek, mint a Black Lives Matter, vagy az Antifa professzionálisan megtervezett akciói felfordulást és társadalmi összeomlást okoznak. Talán csak a véletlen műve, de tény, hogy ezek a szervezetek már nálunk is megvetették lábukat és könnyen lehet, hogy a világot felforgató őrület hozzánk is begyűrűzik. Főleg, ha az alapvető szabályozással sem védhetjük magunkat.

Az ilyen döntések hatására is egyre többen gondolják úgy, hogy az EU a mostani formájában a nemzetek totális eltörlésese mellett kötelezte el magát. A főbb úniós szervezeteknek köze sincs a választók akaratához, ők csupán az elit érdekeit szolgálják miközben a demokrácia hamis érvei mentén koncepciós döntéseket hoznak a szuverenista államok ellen. Egyesek szerint a végső cél az Európai Egyesült Államok létrehozása. Egy felülről irányított látszatdemokrácia, ahol egy identitás nélküli, kevert emberiség fölött uralkodhat az elit. A döntéshozók szerint ez azonban csak buta összeesküvés elmélet. Hogy mi az igazság? Nem tudhatjuk. Mindenesetre úgy gondolom az Európai Bizottság ismét egy nemzetek számára veszélyes döntést hozott, Magyarország pedig jobb, ha elkezdi kidolgozni a Közép-Európai EU kiválás forgatókönyvét.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Betöltés

0

Comments

0 comments