Egy képviselő Bill Gates letartóztatását követeli, emberiség elleni bűncselekménnyel vádolva

A képviselőnőt megőrjítették az összeesküvés elméletek, vagy éppen ő lát tisztán?

Mint azt már sokan tudják, a közelmúltban az összeesküvés-elméletek első számú szereplője a világ egykori leggazdagabb személye, Bill Gates lett. A milliárdos filantróp régóta foglalkozik az esetleges modern világjárvány kérdésével és a vakcina fejlesztésekben is érdekelt. Sokan azonban koronavírus-ellenes erőfeszítései mögött baljós szándékot vélnek felfedezni. A múlt héten az egyre fokozódó felháborodásnak a Római parlamentben is hangot adtak. Egy olasz képviselőnő, Sara Cunial kőkemény ébresztő jellegű beszédet tartott, melyben Gates felelősségre vonását követeli.

Szenvedélyes beszédében Cunial felhívta a törvényhozókat, hogy tegyenek le a Covid-19 elleni oltás kötelezővé tételéről. Szerinte az ilyen erőfeszítéseket a korrupt elit – a háttérhatalom – szorgalmazza. Bill Gates-et pedig nyíltan bűnösnek nevezte a járvány kirobbanásáért.

Gates évtizedek óta dolgozik a népességcsökkentésen és olyan ellenőrzési rendszeren, amelynek célja a globális politika, a mezőgazdaság, a technológia és az energia elsőbbségének megszerzése.

– mondta parlamenti beszédében a Sara cunial

Cunial, mint ismert oltásellenes-aktivista, Gates-et a kémfilmek főgonoszaira hasonlító összeesküvőként jellemezte, aki már évek óta a kevésbé fejlett, ellenőrizhetetlen országokban dolgozik titkos tervén. Példákat is sorolt, szerinte a milliárdos vállaltan közreműködött afrikai nők millióinak sterilizálásában és több százezer indiai gyermek bénításában, de szerepe van a GMO és az 5G-technológiában is, melyeket a képviselő szintén károsnak tart.

Az olasz politikus szigorúan kritizálta a koronavírus-ellenes tiltó intézkedéseket is, amelyeket országa az elsők között vezettek be. Cunial szerint az elszigeteltség a globalista napirendet is szolgálja, míg az olaszok „a hamis tudomány szent inkvizíciója” alá estek. “Mindezek valódi célja a teljes irányítás. Az embereket kísérleti alanyokká és rabszolgákká formálni, megsértve a szuverenitást és a szabad akaratot.” – fogalmazott a 40 éves képviselőnő

Beszéde közben néhány képviselőtársa elkezdte inzultálni, de a házelnök rendre intette őket, mondván a parlament minden tagjának lehetősége van szabadon véleményt nyilvánítani. Végül Cunial felszólította az olasz miniszterelnököt, hogy tegyen meg mindent azért, hogy Gates a nemzetközi igazságszolgáltatás kezére kerüljön, kivéve – ahogy fogalmazott – ha Giuseppe Conte maga is a globális háttérhatalom összeesküvésének része.

Érdekesség, hogy az 5 napos hírről a teljes nyugati média máig nem számolt be, még vitába szállni is csak az orosz RT mer vele. A beszédet megtekintheti magyar felirattal (a Világhelyzete blog jóvoltából) itt:

Napjainkban egyre többen gondolják, hogy az ultragazdag filantróp titokban az emberiség jelentős csökkentéséért és egy globalista világkormány bevezetésén munkálkodik. Az összeesküvés-elméletek szakértői szerint gyanús eseteken túl (pl az Event 201) bizonyítékok sokasága áll rendelkezésre, és prominens személyek is figyelmeztettek Gates tervéről. Azonban a döntéshozók ezeket világszerte csak buta konteóként tartják számon és felhívják a figyelmet az eddigi egészségügyi intézkedések megkérdőjelezhetetlen sikereire.

Forrás: Rt News.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Betöltés

0

Comments

0 comments