Svédország: nemi átnevelő tábor 12 éven aluliaknak

Svédországban idén ismét megrendezik az ultraliberális szülők gyermekeit váró transznemű tábort.

A Transammans nevű szervezet a liberális elmebaj fellegvárában, Svédországban rendezi meg a Transkollo 2020 nevű tábort, melyre 12 éven aluli gyermekek jelentkezését várják. A tervek szerint a rendezvény idén augusztus végén lesz majd a Örebro városában, persze csak ha addigra már engedélyezik a rendezvényeket a koronavírus miatt. A tábort egyébként nem az első alkalommal szervezik meg, írta meg a hírt a V4NA hírügynökség alapján a Magyar Nemzet.

A táborba 12 éves korig várják a kicsiket, alsó korhatár pedig nincs. Olyanok is jelentkezhetnek, akik már ebben a korban megváltoztatták nemüket (!), de leginkább a nemváltáson gondolkodó gyermekeket várják. A táborban olyan workshopok és foglalkozások lesznek, amin a genderideológiáról tanulhatnak a gyerekek, a szervezők és a dolgozók pedig mindannyian maguk is a meleg közösség tagjai. Hogy a nem megfelelő (értsd: normális) embereket távol tartsák, a három napos rendezvényre csak úgy lehet jelentkezni, ha a jelentkező igazolja, hogy valamelyik gender-lobbiszervezet támogatója, ennek hiányában az egyes foglalkozások sem látogathatók.

A tábor nem titkolt célja, hogy minél több ártatlan kisgyereket diagnosztizáljanak úgynevezett „nemi diszfóriával”, ami azt jelenti, hogy az adott személy nem érzi jól magát a saját nemében. A könnyedén befolyásolható gyermekek az itt eltöltött napok során megtanulják, hogy mennyire szép dolog a transzneműség és saját magukban is felismerhetik ezen érzéseket. Az persze fel sem merül bennük, hagy a kicsik ártatlan, gyermeki lelkét az ilyen témák feszegetése károsíthatja. Szakértők szerint a túlzottan liberális gyermeknevelés károkat okozhat a gyermek személyiségfejlődésében, azonban a még sok felnőtt számára is visszataszító, vagy természetellenesnek tekintett genderirányzatokra való oktatás a kicsikben akár életre szóló traumát is okozhat.

Svédországban egyébként a 13-17 éves lányok körében az elmúlt tíz évben 1500 százalékkal nőtt meg a nemváltásra vágyók száma.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Betöltés

0

Comments

0 comments