Szijjártó bekeményít: reszkethetnek a hazudózó külügyérek

A magyar külügy talpraesett hozzáállása vélhetően meglepi a hazánk ellen áskálódó globalistákat.

A hétvégén öt Észak-Európai ország külügyminisztere levélben tette nyilvánossá, hogy támogatja az Európa Tanács Magyarország elleni “aggódalmát”. A külügyminiszterek a hivatalos iraton túl is nyilatkoztak Magyar Kormány ellen. Az úgynevezett “liberálisok” pökhendi stílusával önmagában is gond van, hiszen mindig mindent jobban tudnak. Most például azt, hogy a magyaroknak mi a jó. Ezt már megszoktuk, de a biztosítékot most az verte ki, hogy a nyilatkozatokban a külföldi külügyérek hazánkkal szemben konkrét hazugságokat fogalmaztak meg, melyek a szimpla álhír kategóriába sorolhatók.

Szijjártó Péter szerint ezek a politikusok újabb lendületet adtak a Magyarország elleni álhírgyártásnak. Szerencsére a Magyar külügyminiszter most még a szokásosnál is gyorsabb, határozottabb lépést tett: azonnal berendelte mind az öt ország nagykövetét.

Miközben ezen sorokat írom az északi országok (Dánia, Finnország, Izland, Norvégia és Svédország) nagykövetei éppen Szijjártó irodájában izzadnak. A meghallgatás után remélhetőleg sikeresen megértetik a globalisták kedve szerint ugráló főnökeikkel, hogy Magyarország egy ezeréves ország, ami a folyamatos nyomásgyakorlás ellenére sem fog a globalisták mocskos játékához asszisztálni! Brüsszel és az európai nép által valójában soha meg nem választott Európa Tanács pedig jobban teszi, ha nem álhírekre alapozva és kettős mércével viszonyul hozzánk!

Berendelés

Senki nem engedheti meg magának, hogy Magyarország demokratikus mivoltát megkérdőjelezze. Ma 5 észak-európai ország budapesti nagykövetét rendeljük be a Külügyminisztériumba.

Közzétette: Szijjártó Péter – 2020. május 11., hétfő

Én már csak annyit teszek hozzá: Hajrá Péter! Továbbra is határozott, emelt fővel mindenkivel szemben, aki a magyarok ellen áskálódik!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Betöltés

0

Comments

0 comments