VIDEÓ: Magyar youtuber ragadt a karantén alá zárt hajón

Laci videóban közvetít az óceánjáróról: A magyar srác így éli meg a mindennapokat a tengeri karanténban.

Szécsi László, vagy ahogy sokan ismerik Teacher Lucky egy igazi világutazó youtuber. A videós évek óta járja a nagyvilágot. Már élt és dolgozott mindegyik kontinensen egy rendszeresen beszámol kalandjairól a youtube csatornáján is. Most balszerencséjére a karantén alá zárt óceánjárón ragadt a Csendes Óceánon.

A youtuber a Celebrity Eclipse hajón dolgozott és éppen utolsó munkanapját töltötte amikor a koronavírus-járvány intézkedései miatt a a hajót mintegy 2500 utassal és a teljes legénységgel Chile partjai mentén karantén alá vették. A helyi hatóságok legalább egy hónapig megtiltották számukra a kikötést. A hajó most a nyílt vízen vesztegel a bizonytalanságban lévő utasokkal.

Laci a Beférek a bőröndbe nevű csatornán tudósít arról, hogy min megy keresztül a világ másik felén lévő karanténba zárt hajón. Ha kíváncsi arra, hogyan éli meg egy magyar ezt a vészterhes helyzetet az alábbi videót indítsa el, vagy nézze meg a youtuben.

Laci védjegye egyébként, az hogy a “Ne aggódj anya, minden szuper” feliratú táblával készít fotót a legkülönbözőbb helyeken és helyzetekben. Reméljük anyukája most sem aggódik és hamarosan találkozhatnak.

View this post on Instagram

“Don’t worry Mom, everything is awesome!” – Tomorrow I am going back to South America😉/ Holnap megyek vissza Dél-Amerikába, ezúttal egy hónapra! A nagy út kapcsán írtam egy cikket az utasbiztosítás megkötéséről, ezt sok más cikkel egyetemben megtaláljátok a honlapomon, a beferekaborondbe.hu-n😉 Holnaptól pedig fotók és insta storyk Dél-Amerikából!! #beferekaborondbe

A post shared by beferekaborondbe.hu (@beferekaborondbe.hu) on

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Betöltés

0

Comments

0 comments