Az EU segítség helyett belénk rúg!

Az olaszokat nem segítik, minket támadnak.

Olasz karikatúra: Miközben külföldről támogatást kap, az EU elvesz Olaszországtól.
Olasz karikatúra: Miközben külföldről támogatást kap, az EU elvesz Olaszországtól.

Miután az EU még egy hónappal a járvány Európába terjedése után is csak tétlenkedik, polgárai egyre inkább kezdik elveszteni a belevetett hitet.

Habár a globalista propagandalapok kényesen kerülik a kérdést, tény hogy az EU semmit nem tesz érdemben a koronavírus járvány megfékezéséért, vagy a fokozottan érintett országok, mint Olaszország megmentéséért. Ahogy a Magyar Nemzet publicisztája is megírta: Brüsszel egy maszkot, egy lélegeztetőgépet, egy védőruhát, egy orvost, egy jó szót sem volt képes nyújtani. Most, amikor fennállása a legnagyobb szükség lenne rá.

A járvány által leginkább sújtott Olaszország pár hete maszkokat, gumikesztyűket és műanyag szemüvegeket kért Európától, hogy csak a legelemibb feltételei meglegyenek a koronavírus elleni harcnak. De kérése még válasz sem érkezett! Közben Franciaország és Németország megtiltotta ezen termékek exportját. Az Európai Bizottság az EU-s határok lezárását csak hossza tanakodás után rendelte el, mikorra már a legtöbb tagállam egyedül volt kénytelen megtenni ezt a lépést.

Válaszként a reményvesztett olaszok sok helyen elkezdték levenni az Uniós zászlókat. Van ahol jelzésértékkel olyan országokét teszik ki helyette, mint Oroszország, Kuba, vagy Kína, ahonnan segítséget kapnak.

Hazánk sem maradt ki a jóból. Amikor segítséget kérünk csak tanakodás, tesze-tosza tétlenkedés jutott. Azonban amikor teszünk valamit egyből van aki nekünk támad. Az EU-ban most épp a szélsőségesen normalitás-ellenes Zöldek frakciója akarja meggátolni a magyarországi koronavírus intézkedéseket. Monika Vana a kisebbik osztrák kormánypárt, a zöldek EP-képviselője az összes uniós szerv kemény föllépését követelte, hogy megakadályozzák Orbán Viktor által bevezetett intézkedéseket, mert szerintük az felér a puccsal (Hogy ki ellen azt nem tudjuk…) Ez a Sargentini-klón rendszeresen kampányol mindenféle társadalomellenes csoport képviseletében és a normalitást védők ellen. A “liberális” politikus szerint a Magyar Kormány járványellenes intézkedései antidemokratikusak ezért azonnali úniós vétóra van szükség, illetve pénz- és szavazatijog-megvonásra Magyarország ellen.

Íme Monika Vana -most épp őt szabadították ránk az EU-ból.

A járványügyi válság megmutatta: Az Európai Únió nem az európai emberekért van! Ez egy háttérből irányított, globalista érdekek mentén létrehozott mesterséges birodalom. Vezetőik alkalmatlanok, és a legtöbb hivatal – mint pl az Európai Bizottság – élénk antidemokratikusan megválasztott vezetők trónolnak, akiknek feladata az, hogy a nemzetek szuverenitását letörjék és kiszolgálják a globalista érdekekcsoportokat. Ezért lett létrehozva és ezért alkalmatlan bármire ami az európaiak védelmét szolgálja. A fanatizált, a valóságot megérteni képtelen, véleménybuborékban élő “liberális” képviselők tevékenysége pedig katasztrófával ér fel egy vészhelyzetben.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Betöltés

0

Comments

0 comments