A hatalomért cserébe a járvány oldalára álltak. – Ezért gáncsolta el az ellenzék a koronavírus-törvényt!

Elképesztő, de ezt is megfúrták!

137 igen, 52 nem aránnyal nem lett meg a 4/5-ös parlamenti többség a koronavírus-törvény, mely a kormány kezébe adott volna járvány elleni védelemhez szükséges speciális jogköröket és meghosszabbította volna a vészhelyzeti státuszt. Gyakorlatilag a Mi Hazánk kivételével minden ellenzéki képviselői nemmel szavazott.

Magyarázatként Jakab Pétertől Gyurcsányig mindannyian nagyjából ugyanazt az elmebeteg érvet hozták fel, miszerint a Fidesz a koronavírussal összejátszva egy soha véget nem érő antidemokratikus diktatúrát akar kiépíteni. A nyilvánvalóan teljesen irreális feltételezést jó eséllyel maguk sem hiszik el. De akkor miért nem segítettek megvédeni a magyar népet egy ekkora veszély esetén?

A válasz az ellenzék évek óta követett stratégiájában keresendő. Ők ugyanis rég tisztában vannak azzal, hogy a Fidesz eredményei gyakorlatilag megkérdőjelezhetetlenek, míg saját maguk leginkább pocsék, jobb esetben semmilyen eredményt nem tudnak felmutatni. Ebben a szélsőséges helyzetben esélyük csupán úgy lehet, ha követőbázisukat képesek fanatizálni és az emberek minél nagyobb részét eltávolítani a valóságtól. Így egy olyan beteges társadalmi pszichózis felé igyekeznek terelni a magyar népet, melyben A Fidesz minden rossz forrása, Orbán Viktor egy gonosz diktátor, a Fidesz szavazói pedig agymosott zombik. Ezt az évek óta következetesen felépített és a baloldali propaganda lapok által támogatott stratégiát csak úgy tudják fenntartani, ha mindig mindent elleneznek amit a Fidesz szeretne. Szó szerint mindent, hiszen ha egy kérdésben is támogatólag lépnek fel a követőik szeme könnyen felnyílhat. Egyedül ezért szavaztak ismét a magyarok érdeke ellen. Így tették ezt már százszor és megteszik százegyedjére is, még akkor ha konkrétan emberéleteket kockáztatnak vele.

Mindezen túl még egy fontos érdekük is fűződik a törvény elgáncsolásához: Ha a Kormányt akár csak 8 napig is tudják akadályozni a hatékony járványvédelemben, akkor az több ezer új fertőzöttet jelent. Ekkor aztán megindulhat majd az uszítás, miszerint a Fidesz megbukott a járványvédelemben, tönkretette az egészségügyet,stb… Gonoszan hangzik, ugye? Ne legyenek illúzióid! A hatalomért bármire képesek, Te pedig csak egy szám vagy számukra.

Hatalmas szerencsénkre a Fidesz-KDNP 2/3-os többséggel rendelkezik, így legkorábban jövő hét kedden már egyedül is el tudja fogadni a Fidesz-KDNP frakciószövetség. A mélyen tisztelt ellenség, akarom mondani az ellenzék csak 8 napig tudja hátráltatni a magyar emberek egészségvédelmet.

Ma viszont megtanultuk, hogy az ellenzék egyre és egyre mélyebbre merül a mocsárban és már rég elhagyták azt a szintet ahonnan még van kiút. Mai döntésükkel bebizonyították, hogy csupán aljas, hataloméhes szörnyetegek, akik számára nem csak a magyarság, de az emberélet sem jelent semmit. És talán ez a jelző már kevés is, hiszen járvány idején a gyógyítást akadályozni maga a gyilkosság. Jól jegyezzük meg a mai napot és soha semmi szín alatt ne engedjük ezeket a hatalom közelébe!

ui: A Mi Hazánk képviselőinek köszönjük, hogy Igennel szavaztak!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Betöltés

0

Comments

0 comments